Prodlužování vlasů

Date:

Kadeřnické služby, kosmetika, masáže či manikúra … To vše jsou velmi oblíbené a vyhledávané procedury, které se postupně staly součástmi našich životů. Zvykli jsme si na ně natolik, že si bez nich naše fungování dokážeme představit už jen stěží. A proč bychom také měli, že? Jedná se totiž o služby, které jsou více než finančně dostupné, časově nenáročné a především relaxační a tím pádem také vysoce návykové.

Když pomineme na chvíli právě relaxační a wellness procedury, dostaneme se k těm zušlechťujícím a podporujícím naši krásu. Za zmínku jistě stojí kadeřnické služby. Pokud nejste hrdou majitelkou krásných, dlouhých a zdravím zářících vlasů, nemusíte zoufat. Na trhu je v dnešní době spousta metod, které Vám k Vaší bohaté hřívě dopomohou. Vlasy na prodloužení, které jsou stále vyhledávanou a atraktivní metodou najdete v každém kvalitním zařízení, nabízejícím kadeřnické služby. Metod, jak tyto kadeře k Vašim vlastním vlasům upevnit je hned několik.

Například micro ring vlasy jsou asijské vlasy evropského typu a jsou zakončeny malým kroužkem, který se provléká Vašimi vlastními prameny u jejich kořínků. Jelikož s nimi také rostou, je nutné je vždy po cca 2 – 3 měsících posunout opět nahoru ke kořínkům. Tapex vlasy jsou zase ve formě pásků, které se lepí a jedná se tedy o nejjednodušší a také nejšetrnější metodu, kterou si zvládáte aplikovat i sama doma. Tyto prameny Vám vydrží asi 1 – 1,5 měsíce. Poté je potřeba je znovu nalepit a obnovit. Velmi známé jsou na našem trhu také keratin vlasy, které se zde již nějaký ten pátek pohybují. Jedná se o vlasy, které jsou k těm Vašim vlastním připájeny speciální pájkou. Podle rychlosti růstu opět vydrží zhruba 2 – 3 měsíce.

Pokud tedy chcete svoji hřívu obohatit, neváhejte a pořiďte si tyto kvalitní a především nenápadné příčesky. Poradit se můžete také v kamenné prodejně, kde Vám navrhnou vhodný typ a metodu, která by se právě pro Vás hodila. Využít také můžete eshopu, na kterém všechny produkty naleznete.

Předchozí článek
Další článek
magazin

Nové příběhy

Další články autora
DOPORUČUJEME

Vyzkoušejte blahodárné účinky přírodního propolisu

Zdraví prospěšné účinky včelího produktu s názvem propolis znalo již...

Probuďte svou krásu!

Jarní probuzení vaší pleti nemusí být zrovna příjemné. S přibývajícím...

Bachovy květové esence

Za otce a zakladatele Bachových květových esencí je po...

CBD Svět

Většina z nás se určitě během svého života setkalo...